Moving towards Happiness

teambuilding workshop

Werken jouw medewerkers met of naast elkaar? We zien elkaar bijna dagelijks maar hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? Individuen in teams die elkaar goed kennen hebben meer begrip voor een ieders gedrag en uitdagingen. Je weet waar je collega energie van krijgt en hoe je elkaar kan helpen om de energie hoog te houden. Door de positieve werksfeer worden de resultaten vanuit meer ontspanning en plezier gehaald. Mensen geven elkaar eerder complimenten en feedback omdat het vertrouwen hoog is. Als de werksfeer positief is worden er meer initiatieven ontplooit, is de creativiteit hoger, zijn er minder ziekmeldingen en worden klanten vanuit plezier te woord gestaan.

Wil je elkaar op een ontspannen en leuke manier beter leren kennen? Dan is deze workshop daar zeer geschikt voor. Als danseres heb ik de kracht van beweging intensief mogen ervaren. Wij starten deze sessie dans! Wij dansen zowel individueel als samen onder begeleiding van zeer ervaren dansdocenten. Tijdens het dansen komen ook nog eens de gelukshormonen dopamine en serotonine vrij waardoor je na het einde van dit onderdeel met energie en positieve gevoelens de rest van de sessie kunt gaan doorlopen. Tijdens het tweede gedeelte van de workshop krijg je individuele opdrachten en opdrachten in groepen. Met deze opdrachten krijg je niet alleen meer inzicht in wat jij belangrijk vindt maar ook je collega’s. Om elkaar beter te leren kennen leggen wij de nadruk op het wie we zijn in plaats van wat we doen.

De opdrachten worden gecreëerd nadat wij met elkaar gesproken hebben over de ambities van deze sessie. Waarom hebben jullie interesse in deze sessie en wat wil je aan het eind van de sessie bereikt hebben? Iedere afdeling heeft zijn eigen dynamiek, ambities en start punt waardoor op maat opdrachten de meeste waarde toevoegt.

IMG_4734

Enkele reacties van deelnemers:

  • A really awesome workshop where you do a different way of teambuilding and having fun
  • A nice way to get to know your colleagues better.
  • Dancing helped people let go of there inhibitions. Made people more open and closer to each other. Helped in building trust.
  • workshop waarvan je energie krijgt en die je inzicht geeft in jouw plannen
  • Positief, inspiratie en innovatief Gezellig en leuk! Plezier
  • Leuk, fun, energiek, waardevol, inzicht

De meeste deelnemers die een sessie van 120 minuten gevolgd hebben gaven aan dat ze meer tijd met elkaar hadden willen doorbrengen. “Is het nu al afgelopen?” Deelnemers dachten alleen in waar ze nu mee bezig waren en niet wat er nog allemaal op de to do lijsten staat. Er waren verrassende ontdekkingen onderling en terig op de werkvloer werden nieuwe rituelen geïntroduceerd…. Iedere dag begint met een dansje.

Laten we met elkaar in gesprek gaan en bespreken hoe we van deze teambuilding sessie een kantelpunt kunnen maken richting jullie ambities.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring