Moving Towards Engagement with Purpose

Event - COMING SOON

Werkgevers en medewerkers leven in spannende tijden. Het aantal openstaande vacatures is erg hoog, organisaties hebben moeite om de juiste medewerkers aan te trekken en goede medewerkers binnen houden is een grote uitdaging. Ook de gezondheid van de medewerkers en de duurzaam inzetbaarheid staat onder spanning. De Burn-out cijfers gecombineerd met werkstress gerelateerd ziekteverzuim zijn nog nooit zo hoog geweest (*14% van de werkenden, €1.8 miljard kosten per jaar). De kans is groot dat jij iemand in je omgeving kent die met burn-out klachten thuis zit of heeft gezeten.

Georganiseerd door:

logo's

Ondertussen leven we in een wereld die in hoog tempo aan het digitaliseren is. Veranderen is een constant gegeven geworden, wat vandaag nog nieuw is, is morgen alweer oud. Het tempo ligt hoog, heel hoog. Organisaties voelen de urgentie te veranderen alleen hoe blijf je jezelf als organisatie onderscheiden? Hoe zorg je als organisatie voor een duurzaam en gezond bestaan? Het antwoord op bovenstaande vragen zit in je eigen mensen en in je bedrijfscultuur. Iedere organisatie is uniek en heeft de potentie om vanuit ontspanning en plezier te bewegen en te groeien. Organisaties die zingeving en werken aan een ‘hoger’ doel weten te combineren met focus op hun medewerkers weten de brug te slaan. Medewerkers hebben plezier en werken in een voor hen zinvolle, betekenisvolle omgeving en voelen zich betrokken bij collega’s en de organisatie als geheel. Dat geeft voelbaar en zichtbaar veel positieve energie. Op deze wijze geef je als organisatie inhoud aan ondernemen in een betekenisvolle economie. Door zingeving en gelukkige medewerkers als business model in te zetten word je een magneet voor de buitenwereld, zijn je medewerkers je ambassadeurs en heb je loyale klanten!

Unknown

Dit event gaat over bewustwording, verbinding en beweging richting unieke duurzame organisatieculturen. (Ex)Dansers, TEDx sprekers, Inspirators een top Violiste en WK kampioenen Tango Dansen zorgen voor een interactief event die volledig past in de sferen van het Theater. Vanuit inzichten in beweging komen, bewegen vanuit bewegen en ontroert raken door beweging.

Impressie vorige editie

vimeo-video-thumbnail

Inspirators

Conchita Lopez Vega

Conchita Lopez Vega

Conchita Lòpez Vega: Eigenaar WOWmundo, Organisatieadviseur, Spreker, Dancing Leader, maar vooral mens

Conchita heeft na haar studie aan de Rotterdamse Dansacademie en enkele jaren als dansdocent gewerkt te hebben de switch gemaakt naar het bedrijfsleven. Het werk met passie uitvoeren en het gevoel hebben zinvol bezig te zijn is wat zij altijd gezocht heeft in de organisaties waarvoor ze ging werken. In de afgelopen 22 jaar heeft zij in verschillende rollen ervaren wat de drijvende kracht is van organisaties, mensen. Zij heeft met haar unieke aanpak o.a. binnen ABN AMRO Bank bewezen een wezenlijk verschil te maken op de heersende cultuur. Het afgelopen jaar heeft dans haar weer gevonden en van daaruit is dit event ontstaan! Haar missie is “in 2023 zijn medewerkers in Nederland de gelukkigste medewerkers” De wereld vanuit ontspanning en plezier een stukje mooier maken is waarom zij WOWmundo heeft opgericht.

Lex

Lex van Elsen

Toyota's Way, Culture Storyteller, Inspirator, Lean and Customer Experience

Lex wordt als Louwman ambassadeur vaak gevraagd als spreker over klantgerichtheid, The Toyota Way en de inspirerende managementbeginselen van Toyota. Hij is bij Louwman & Parqui (Toyota Nederland) werkzaam als ambassadeur, trainer en inspirator. Eén van zijn expertises is bedrijfsculturen en mensen. Hij gaat ons tijdens dit event inspireren om vanuit cultuur naar de organisatie te kijken. Met zijn positieve energie, kennis en vernieuwde inzichten weet hij mensen een spiegel voor te houden, te raken, te enthousiasmeren en in beweging te brengen.

Kees

Kees Klomp

Directeur Stichting Maatschappij & Onderneming, Bestseller Auteur op het gebied van Betekeniseconomie, TEDx spreker, bedrijfsadviseur, mentor, ondernemer

Kees is medeoprichter van doetank Purpose People en directeur van Stichting Maatschappij en Onderneming, al vijftig jaar de denktank voor maatschappelijke vraagstukken voor overheid, wetenschap en bedrijfsleven van de Erasmus Universiteit. Kees heeft in de loop der jaren vele ondernemers geholpen met het (uit)bouwen van hun betekenisvolle bedrijven. Hij wordt in Nederland gezien als de aanjager van de betekeniseconomie. Kees heeft een missie: zingeving terugbrengen in het bedrijfsleven. Hoe kunnen bedrijven weer betekenis geven aan hun missie? Als eerste spreker van dit event gaat hij ons met zijn passie en energie meenemen naar de toekomst van het bedrijfsleven.

Eldridge

Eldridge Labinjo

Statutory Directeur Dance & Creative Wellness Foundation, Master Coach of Strategic Interventions, TEDx spreker

Eldridge heeft meer dan 30 jaar internationale ervaring als professionele danser en artist. Zijn ervaring en kennis deelt hij al ruim 6 jaar met het bedrijfsleven via lezingen (TEDx), coaching en masterclasses door Europa. Zijn klanten zijn zeer gevarieerd en zitten zowel in Nederland als in het buitenland waarvan Het Britse Lagerhuis, het Erasmus Entrepreneurs Center, Erasmus Business School en de TU Delft een deel uitmaken. Eldridge gaat ons met zijn energieke presentatie “Serious Fun” inzicht geven in hoe we binnen organisaties stress kunnen verminderen, de juiste kandidaten aantrekken en retentie verhogen. Hij combineert wetenschap en zijn jarenlange ervaring als danser op een unieke manier die leidt tot verrassende inzichten.

3530ed

Andrew Greenwood

Dance & Creative Wellness Educator, Director Switch2Move, Co-founder Dancer & Creative Wellness, TEDx Speaker, Ballet Master

Andrew wil mensen onderwijzen, motiveren en inspireren om de relatie te zien en ervaren tussen het lichaam, beweging en het leven. Andrew heeft vele jaren ervaring als professionele balletdanser en als internationale Ballet Master. Naast zijn werk in de danswereld zet hij nu ook zijn talenten en passie in voor het verbeteren van de kwaliteit van het leven via beweging voor mensen met en zonder beperkingen. Tijdens deze middag neemt hij ons met zijn aanstekelijke energie mee in de kracht van de positieve psychologie in combinatie met beweging. Deze inzichten worden op een toegankelijke manier vertaalt naar het bedrijfsleven.

Peter

Peter Rombouds

Directeur Inter’Motion, Organisatieadviseur, Danser, drie keer Wereld Kampioen Argentijnse Tango samen met zijn partner Marga Wouters

Als organisatieadviseur en professioneel danser begaf Peter zich tussen twee werelden. De wereld van organisaties waarin hij het belang van taal, structuren, procedures en processen leerde en de wereld van dans waarin hij de verbindende kracht van innerlijke ervaringen, emoties en fysieke bewegingen ontdekte. Hij hield deze werelden gescheiden tot hij in 2008 ontdekte wat er gebeurt als hij beide werelden combineert. Met zijn bedrijf Inter’Motion ondersteunt hij organisaties, teams en individuen bij verandering en leiderschapsontwikkeling. Vanmiddag gaat hij ons samen met zijn danspartner Marga Wouters meenemen in de wereld van de Argentijnse Tango.

marta

Marta Lòpez Vega

Violiste, Aanvoerster, Muziekdocent, repetitor jeugdorkesten en Het Philips Orkest

Marta is van origine Spaanse en opgevoed in een muzikale omgeving doordat haar vader beroepsviolist was en haar moeder pianiste. In 1983 begon zij met de studie aan het conservatorium in Enschede bij Maurits van den Berg. Na haar studie in Enschede is zij bij Benzi Shamir Cum Laude afgestudeerd aan het Conservatorium te Utrecht. Haar viool carrière begon al op zeer jonge leeftijd en nog steeds speelt zij dagelijks met veel passie en gevoel verschillende muziekstukken. Van klassiek tot Tango tot modern in verschillende soorten orkesten maar ook als soliste. Zij wordt regelmatig gevraagd een bijdrage te leveren aan een bijzonder evenementen. Ook deze middag kunnen wij van haar muzikale kunsten gaan genieten. Leun achterover en laat je verrassen.