“In 2023 zijn medewerkers binnen Nederland de gelukkigste medewerkers”

- Conchita López Vega

Conchita Lopez Vega

Deze reis is begonnen door ervaringen binnen de dienstverlening. Zowel op het terras, aan de telefoon als in hotels had ik slechte ervaringen. En niet ben ik niet uniek in, hoe vaak spreken wij met elkaar over de eigen ervaringen van slechte dienstverlening? Het lijkt alsof in Nederland slechte dienstverlening geaccepteerd is. Het is een verrassing als je goede service krijgt en dat is in mijn ogen de omgekeerde wereld. Ik geloof dat gelukkige medewerkers een veel hogere toegevoegde waarde leveren aan de werk- en privéomgeving. Of je nou in de horeca werkt of op kantoor of aan de telefoon of aan de balie, gelukkige medewerkers maken het verschil. Via werk de wereld gelukkiger maken!

Happy People = Meaningful Life = Happier World

Vind je eigen passie, laat zien wie je in de kern bent en leef volgens je eigen waarden. Dit geldt voor zowel het individu als de organisaties. Zet mensen op de eerste plaats (binnen en buiten de organisatie ) en de groei gaat zichtbaar en voelbaar zijn.

Ik ben Conchita López Vega, temperamentvolle inspirator en coach met een hoge mate van gedrevenheid voor het creëren van een gelukkige wereld.

_P4A8008