Joyce Fuld is trainer, coach & leiderschapsconsultant en heeft zich na een carrière als arbeidsmarktspecialist, met hart en ziel toegelegd op het begeleiden van leer- en veranderingsprocessen vanuit zingeving.

Door haar jarenlange ervaring als HR-consultant, raakte zij al vroeg gefascineerd door de vraag waarom de ene organisatie succesvoller met veranderingen omgaat dan de ander. Door de verdieping hierin en vakkennis met het leven als leermeester te combineren, begeleid en ondersteunt zij mens en organisaties in duurzame veranderingen.

Het inzichtelijk maken van datgene wat vanuit processen niet gemakkelijk te vatten is, wat onuitgesproken toch duidelijk aanwezig is en een groot verborgen potentieel is, bindt en boeit haar in al haar opdrachten. Door de brug te slaan tussen Hoofd en Hart, daagt ze mens en team uit voorbij de comfortzone te kijken, in elkaars belangen te denken en zo de gewenste verandering duurzaam in te zetten. De 3 pijlers Vakkennis, Authenticiteit en Samenwerking zijn voor haar daarbij onlosmakelijk met elkaar verbonden om tot effectieve resultaten te komen. Het is haar ambitie om vanuit verbinding, de dynamiek èn het potentieel van kleurrijke individuen in organisaties meer inzichtelijk te maken en daarmee het plezier, de slagkracht en resultaten van mens en organisaties te verbeteren.

Als professional is Joyce te herkennen aan haar out-of-the box benadering van situaties, haar hoge mate van betrokkenheid en doelgerichtheid, authenticiteit, enthousiasme en laagdrempelige benadering.

joyce