Events WOWmundo

 

Maandag 19 maart 2018 
Thema? " Werkgeluk en hoe dit in te zetten binnen je eigen organisatie”
Medewerkers zijn degene die waarde geven aan je organisatie. Door steeds meer organisaties wordt dit erkend alleen wat nu? Hoe maak je de stap naar een cultuur waarin je medewerkers met energie en een glimlach naar het werk gaan? Hoe zorg je voor de juiste match van je medewerkers met je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers langer bij je blijven werken?

Jenn Lim en Conchita López Vega nemen je in deze sessie mee op ontdekking naar welke stappen je direct zelf kan ondernemen. Met kleine stappen kun je al groot impact maken. Jenn heeft samen met Tony Hsieh (eigenaar Zappos.com) het bedrijf Delivering Happiness opgericht na het succesvol lanceren van het gelijknamig boek. Zij is nu de CEO, CHO en inspirator van het bedrijf en reist de wereld rond om te inspireren. Zij heeft met ruim 110 landen haar verhaal gedeeld en zijn ruim 250 bedrijven aan de slag gegaan met het thema cultuur.

Conchita heeft ruime ervaring met het verhogen van werkgeluk binnen de ABN AMRO. Zij heeft met haar aanpak bewezen een groot impact te maken op de heersende cultuur. Zij behaalde binnen een jaar een 9.6 score op medewerkertevredenheid! Het hoogste cijfer ooit binnen de IT organisatie. Binnen de zakelijke dienstverlening verlaagde het ziekteverzuim aanzienlijk binnen het jaar, werden de medewerkers geprezen voor hun inzet, positieve energie en kregen zij spontaan complimenten van klanten. De medewerkertevredenheid steeg met 30%. Wil je ervaren hoe je medewerkers in het licht kan zetten en daarmee je organisatie? Stuur een mail naar conchita@wowmundo.nl of vul het contactformulier in. Het event heeft ruimte voor 25 deelnemers. Pak deze unieke kans en wees er snel bij.

Locatie        : Parktheater Eindhoven, Elzentlaan 50, 5615 CN Eindhoven
Tijd              : 14:00 - 16:00
Investering: €195,- (excl.btw)

We zien je graag op 19 maart!

 

Dinsdag 20 maart 2018

Happy people better business event

http://hpbb.nl

Op 20 maart 2018 vindt voor de derde keer het Happy People – Better Business event plaats! Het grootste event over werkgeluk in Nederland wordt deze keer gehouden in het prachtige Parktheater in Eindhoven. Met inspirerende presentaties van sprekers uit binnen- en buitenland en een breed aanbod van sessies door bedrijven die gelukkig werken al succesvol in de praktijk toepassen. Denk aan sprekers zoals Jenn Lim met een presentatie over de kracht van cultuur. Of Ynzo van Zanten van Tony's Chocolonely, hij neemt ons mee in hun reis naar 100% slaafvrije chocolade.

Het event staat in de Top 10 van de beste HR events 2018! Laat je meenemen in de energie van werkgeluk. 

Locatie: Parktheater Eindhoven, Elzentlaan 50, 5615 CN Eindhoven               

Toegangskaarten zijn te krijgen via www.hpbb.nl